DOLAR 32,8533 0%
EURO 35,6994 0.02%
ALTIN 2.556,510,46
BITCOIN %
İstanbul
30°

PARÇALI AZ BULUTLU

KALAN SÜRE

Termo Teknik’ten farklı renk ve tasarıma sahip şık, verimli radyatör seçenekleri

Termo Teknik’ten farklı renk ve tasarıma sahip şık, verimli radyatör seçenekleri

Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan fabrikasında üretilen ve 50’yi aşkın ülkeye ihraç edilen yüksek ısıl verimliliğe sahip Silüet ve Termolux serisi radyatörler, yeni renkli ve dikey su kanallı modelleri ile bulundukları mekânın tasarımına katkı sağlıyor, iç ve dış piyasalarda yüksek talep görüyor.

ABONE OL
24 Temmuz 2024 11:36
Termo Teknik’ten farklı renk ve tasarıma sahip şık, verimli radyatör seçenekleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında yer alan Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan Dünyanın en büyük radyatör fabrikasında, ileri teknoloji ve çelik sac kullanılarak üretilen Silüet ve Termolux serisi radyatörler taşıdıkları özellikler ile mekanlara şıklık katıyor ve verimli ısınma olanağı sunuyor. Antartika’nın da içinde bulunduğu 7 kıtada, 50’nin üzerinde ülkede kullanıcıların tercihi oluyor.

Termo Teknik Türkiye Satış Müdürü Cem Bayramoğlu, Türk tüketicisini yüksek kaliteli ürünlerle tanıştırmayı hedefleyen Termo Teknik’in, yıllık üretim kapasitesi 5.5 milyon adet olan fabrikasında, gelişmiş altyapı ve çelik sac ile robotik hatlarda, yüksek basınca dayanıklı olarak üretilen panel radyatörlerin kurumsal müşterilerin taleplerine uygun olarak farklı renklerde de üretilebildiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl üretimine başlanan Termolux Dikey Su Kanallı Panel Radyatörün dar alanlara uyum sağlayan yapısı, mekanlara şıklık katan tasarımı ve yüksek ısıl verimliliği ile dikkat çektiğini belirten Bayramoğlu şöyle devam etti:

“Türk ve Dünya kullanıcıları ile 2023 yılında tanıştırdığımız Dikey Su Kanallı Radyatör çeşitlerimiz iç ve dış pazarlarda yüksek ilgi görüyor. Gelişmiş üretim teknolojimiz ve mühendisliğimizin ürünü olan farklı ebatlarda dikey radyatör seçeneklerimiz, günümüz yaşam biçimine uygun olarak hayata geçirilen yeni projelerde çok önemli hale gelen dar alanlara montaj ihtiyacına da yanıt oluşturuyor.

Önümüzdeki dönemde şık ve yüksek ısıl verimliliğe sahip yeni radyatör modellerimizi geliştirmeye, iç ve dış piyasalara sunmaya devam edeceğiz”.

Çok sayıda ihracat ödülü kazandıran Termo Teknik radyatörler şu özellikleri ile öne çıkıyor:

Silüet Serisi

Tasarımı ile kullanıcıların ince zevkine; sağlamlığı, yüksek ısıl verimliliği ve 15 yıl garantisi ile de bütçesine hitap eden Silüet Serisi radyatörler, farklı renk ve dekorasyon tarzına sahip modelleri ile mekanların şıklığına katkı sunuyor. Mekanların büyüklüğüne uygun boyutları ve tesisata kolay bağlanan yapısı ile dikkat çeken Silüet Serisi yaşadığı ortama renk ve estetik katmak isteyenlerin önde gelen tercihi oluyor.

Panel radyatörlerde maksimum çalışma basıncı 10 bar iken Silüet Serisi radyatörler 13 bar basınç testine tabi tutuluyor. Avrupa’nın tercihi olan benzersiz üst ızgara sadece Silüet Serisi’nde standart olarak bulunuyor. Silüet Serisi kalitesinin bir göstergesi olarak 15 yıllık garanti belgesine sahip bulunuyor.

Farklı Silüet Modelleri

Silüet Serisi’nin, her biri zengin özelliklere sahip Minima, Style, Vertica ve Latida modelleri bulunuyor.

Minima, düz ve çizgisiz görünümüyle sadelik ve uyumun seçkin örneğini sunuyor. Parlak ön yüzeyi ile kullanıldıkları mekân ile bütünleşen radyatörler, dekorasyonda minimalizmi tercih edenlerin seçeneği oluyor.

Style ve Latida ise yatay çizgili pürüzsüz yüzeyleri ile iç mekanların görünümünü zenginleştirmek isteyenlere farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda seçenek sunuyor.

Mekânın yapısı dikey ve çizgili radyatör gerektirdiğinde Vertica, bulunduğu ortama dinamizm katan eşsiz yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Silüet serisi radyatörler taşıdıkları özellikler sayesinde, marka ve tasarım sahibi butik konut projelerin ve kalite tutkunu bireysel kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Termolux Klasik Radyatör

Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan fabrikasında üretilen Termolux radyatör ve dikey su kanallı radyatörler, kullanıldıkları ortama dinamizm katan tasarımları, farklı renkleri, taşıdıkları teknik özellikler ile marka ve tasarım sahibi butik konut projelerinin ve kalite tutkunu bireysel kullanıcıların tercihi oluyor.

Termo Teknik’in toplam 120 milyon dolar yatırım yapılan fabrikasında, EN 442 & BS EN ISO 9001 standardında, normal koşullarda 10 bar basınca dayanıklı olarak üretilen Termolux Klasik radyatörler, 13 bar’a kadar basınç testine tabi tutuluyor. Radyatörlerin 10 yıl garantisi bulunuyor.

Dikey Su Kanallı Radyatörler

Termo Teknik Radyatör Serisi’ne 2023 yılında eklenen Termolux dikey su kanallı panel radyatörler yüksek ısıl verimlilik ve dayanıklılığının yanı sıra parlak ön yüzeyleri ile dikkat çekiyor. Farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda seçenek sunan radyatörler Termolux Serisi radyatörler iç mekanların görünümünü zenginleştirmek isteyenlere için de önemli bir seçenek oluşturuyor.

Banyo ve mutfak gibi kısıtlı mekanlara uyumlu olarak üretilen Termoline Havlupanlar ise nemli ortamlarda uzun süre kullanılabilecek kalınlığı artırılmış boyaya sahip bulunuyor. Farklı mekanlara ve dekorasyon anlayışlarına uygun olarak üretilen havlupanlar Termo Teknik panel radyatör serilerinin tamamlayıcı bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Ürünlerine tam destek sunan Termo Teknik, Türkiye’nin tamamında, 180 yetkili servis ağı, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile tüketiciye ulaşıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP