DOLAR 32,9859 -0.18%
EURO 35,9168 -0.08%
ALTIN 2.542,59-0,31
BITCOIN %
İstanbul
33°

AÇIK

KALAN SÜRE

Polatların itirazı reddedildi

Polatların itirazı reddedildi

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin hazırlananan iddianamenin ardından mahkeme tensip zaptında 5 tutuklu sanığın tutukluluk hallerine devam kararı verdi.

ABONE OL
22 Temmuz 2024 11:29
Polatların itirazı reddedildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kara para akladıkları iddiasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında olduğu 28 şüpheli hakkında 75 sayfalık iddianame düzenlenmiş, savcılık Polat çiftinin ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma yönetme’, ‘suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama’ ve ‘7258 Sayılı Futbol Ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis Ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet’ suçlarından cezalandırılmasını istemişti.

MAHKEMENİN KARARINA SANIKLARDAN İTİRAZ

Hazırlanan iddianameyi değerlendiren İstanbul Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi duruşma günü belirlemiş ve tensip zaptını hazırlamıştı. Mahkeme, dava dosyasında bulunan Dilan ve Engin Polat da dahil 5 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar vermişti. Ancak sanıklar, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nin tensipte yer verdiği bu kararı itiraz etti.

TUTUKLULUK HALLERİ DEVAM EDECEK

Sanıkların İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’ne yaptığı itirazlar değerlendirildi. Mahkeme Engin Polat dahil 4 sanığın tutukluluğa itirazını reddederken Dilan Polat hakkında eksik evrakların tamamlanmasının ardından Dilan Polat’ın da itirazı mahkemece reddedildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP