DOLAR 32,9939 -0.16%
EURO 35,9519 0.02%
ALTIN 2.552,870,09
BITCOIN %
İstanbul
33°

AÇIK

KALAN SÜRE

Akşener ‘İYİ Parti beni oy vermeye ikna etmeli’ iddiasını yalanladı

Akşener ‘İYİ Parti beni oy vermeye ikna etmeli’ iddiasını yalanladı

Akşener, İYİ Parti'ye oy vermesi için partinin kendisini ikna etmesi gerektiği yönündeki haberi yalanladı.

ABONE OL
22 Temmuz 2024 09:51
Akşener ‘İYİ Parti beni oy vermeye ikna etmeli’ iddiasını yalanladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti kurucu genel başkanı Meral Akşener “Kurban Bayramı vesilesiyle kendisini ziyaret eden partililere ‘Bir seçmen olarak beni İYİ Parti’ye oy vermeye ikna edin’ diyor” içerikli haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Akşener, “İYİ Parti’ye, aidiyetim ve bağlılığım kimse tarafından sorgulanamayacağı gibi İYİ Parti dışında herhangi bir siyasi partiye bir seçmen olarak oy vermeyeceğim de ortadadır” dedi.

İYİ Parti’ye aidiyeti ve bağlılığının kimse tarafından sorgulanamayacağı gibi İYİ Parti dışında herhangi bir siyasi partiye oy vermeyeceğine dikkati çeken Akşener’in açıklaması şöyle:

Yayınlanan haber içeriğinde ‘Geçtiğimiz kurban bayramında kendisini ziyaret eden partililerle bir araya gelen Akşener ile bazı milletvekillerinin de görüştüğü biliniyor. Meclis kulislerine yansıyan bilgilere göre Akşener kendisini ziyaret eden kimi partililere, ‘Bir seçmen olarak beni İYİ Parti’ye oy vermeye ikna edin’ diyor’ şeklinde değerlendirmeler yapılmıştır.

Haberin içeriğinde yer alan ifadeler tümüyle gerçek dışıdır. Bayram sürecinde ziyaretime gelen partililere, haberde geçen biçimde herhangi bir beyanım olmamıştır. Son günlerde bazı yayın organları tarafından ismim kullanılarak herhangi bir kaynağa dayanmayan gerçek dışı haberler yapılmaktadır.

Bu haberler nedeniyle toplumda ve Kurucu Genel Başkanı olduğum İYİ Partililer nezdinde hakkımda olumsuz düşünce ve görüşler oluşmaktadır. Kurucu Genel Başkanı olduğum İYİ Parti’ye, aidiyetim ve bağlılığım kimse tarafından sorgulanamayacağı gibi İYİ Parti dışında herhangi bir siyasi partiye bir seçmen olarak oy vermeyeceğim de ortadadır.

Basın ve yayın organlarını bu haber vesilesi ile bir kez daha doğru, tarafsız ve kaynak belirterek haber yapmaya ve toplumu doğru bilgilendirmeye davet ediyorum. Bu nedenle işbu tekzip istemimin haberin içeriğinin yer aldığı internet sayfasında, haber altında kamuoyunun doğru ve kaynağından bilgilendirilmesi için yayınlanmasını rica ederim.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP