DOLAR 33,1952 -0.11%
EURO 36,0226 -0.6%
ALTIN 2.544,16-2,17
BITCOIN %
İstanbul
31°

AÇIK

KALAN SÜRE

Telegram’a “mini” uygulama dükkanı ve tarayıcı eklenecek

Telegram’a “mini” uygulama dükkanı ve tarayıcı eklenecek

Anlık mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Telegram'a "mini" uygulama dükkanı ve uygulama içi tarayıcı ekleneceği, kamuya açık hesapların da uygulamaya kayıt tarihlerinin gösterileceği bildirildi.

ABONE OL
19 Temmuz 2024 19:41
Telegram’a “mini” uygulama dükkanı ve tarayıcı eklenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Telegram’ın kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Pavel Durov, yaptığı yazılı açıklamada, 2024’te yüz milyonlarca insanın blokzincirle tanıştığını belirtti.

Telegram’ın da söz konusu “toplumsal dönüşümün” merkezinde yer aldığını ifade eden Durov, “Bu eğilimi sürdürmek için bu ay mini bir uygulama dükkanını ve Web3 sayfalarını destekleyen bir uygulama içi tarayıcıyı tanıtacağız.” ifadesini kullandı.

Kripto dünyasına yeni girenleri dolandırmaya çalışanlarla mücadeleye yönelik önlemleri de artıracaklarına işaret eden Durov, “Telegram, kamuya açık hesaplar için Instagram’a benzer şekilde kayıt ayını ve ülkesini göstermeye başlayacak.” bilgisini verdi.

Dünyanın popüler anlık mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarından Telegram’ın aylık aktif kullanıcı sayısı 2023 sonu itibarıyla 800 milyon kişiye ulaşmıştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP