DOLAR 33,0066 0.06%
EURO 35,8755 0.03%
ALTIN 2.517,720,41
BITCOIN %
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

KALAN SÜRE

Hisarcıklıoğlu: Alçaklığı unutmadık unutmayacağız

Hisarcıklıoğlu: Alçaklığı unutmadık unutmayacağız

Türkiye Odalar ve Bor­salar Birliği (TOBB) Oda-Borsa Camiası ola­rak, her zaman demokra­sinin, milletin ve devletin daima yanındayız.

ABONE OL
15 Temmuz 2024 08:05
Hisarcıklıoğlu: Alçaklığı unutmadık unutmayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu de­mokrasi mücadelesinde ha­yatını kaybeden, milli dire­nişin kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet, kıymet­li ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimizi minnetle anı­yoruz. 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 8. yıldönü­mündeyiz. Ülkemizin istik­laline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutma­dık ve unutmayacağız.

Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasisine ve hu­kuk devleti yapısına kaste­den hain ve alçakça bir sal­dırıyı geri püskürterek şunu açıkça göstermiştir ki, gücü­nü sandıktan, yetkisini mil­letten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyiz. Demokrasi ve milletin irade­si dışında bir seçeneğe de bo­yun eğmeyiz.

TOBB ve Oda-Borsa ca­miası olarak darbe girişimi­ne karşı ilk harekete geçen, ilk inisiyatif alan meslek ör­gütü olduk. “Milletin irade­si ve demokrasi dışında hiç­bir iradeyi tanımıyoruz. Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür” dedik.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP