DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
İstanbul
27°

AÇIK

KALAN SÜRE

Simpsonlar Trump’a yönelik suikast girişimini de bildi mi?

Simpsonlar Trump’a yönelik suikast girişimini de bildi mi?

Pek çok hadiseyi önceden bildiği yolunda iddialarla dikkat çeken The Simpsons (Simpsonlar) dizisi, eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişimi de tahmin etti mi? Sosyal medyada ikiye bölünürken, meşhur dizinden bir kare viral oldu.

ABONE OL
15 Temmuz 2024 13:15
Simpsonlar Trump’a yönelik suikast girişimini de bildi mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski ABD Başkanı ve 5 Kasım seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’den adaylığına kesin gözüyle bakılan Donald Trump, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırıya uğradı.

Kulağından yaralanan Trump, suikast girişiminden saniyelerle kurtuldu. FBI saldırganın kimliğini açıkladı. 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks suikast girişiminde bulunduğu sırada güvenlik güçleri tarafından vurularak öldürüldü.

ABD yapımı The Simpsons çizgi dizisi olayları önceden tahmin etmesiyle sık sık gündeme gelirken, Trump’a suikast girişiminde de benzer bir süreç yaşandı. Geçmişte Trump’ın başkanlığını bildiği öne sürülen Simpsonlar’da Donald Trump’a yönelik suikast girişimine atfedilen sahne olduğu öne sürüldü.

Sosyal medya kullanıcıları Simpsonlar’ın Trump’a yönelik suikast girişimini tahmin ettiğini söylüyor. Bazı kullanıcılar ise aynı fikirde değil…

Sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında olan Simpsonlar’dan olduğu öne sürülen bir kare de ses getirdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP