DOLAR 33,0619 -0.08%
EURO 36,0406 -0.37%
ALTIN 2.555,88-1,72
BITCOIN %
İstanbul
29°

AÇIK

KALAN SÜRE

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan berber ve kuaförlerde ‘pazar izni’ tepkisi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan berber ve kuaförlerde ‘pazar izni’ tepkisi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, geçtiğimiz günlerde alınan kararla berber ve kuaförlerde izin günlerinin pazara alınmasına tepki gösterdi. Pazar gününün saç kestirme günü olduğunu söyleyen Demirtaş "Neden böyle bir karar alıyorsunuz? Başka işiniz gücünüz yok mu?" dedi.

ABONE OL
14 Temmuz 2024 20:39
Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan berber ve kuaförlerde ‘pazar izni’ tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak şekilde geçtiğimiz günlerde alınan kararla İstanbul’daki berber, güzellik salonları ve kuaförlerde sabit izin gününün “pazar” olarak seçilmesine X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Demirtaş, paylaşımında berber ve kuaförlerin yanında olduğunu söyleyerek alınan karara yönelik şaşkınlığını ifade etmek için “Berber ve Kuaförlerin valilik kararı ile İstanbul’da Pazar günü çalışması yasaklanmış, bu doğru mu?” ifadelerini kullandı.

“Allah aşkına biz hafta için çalışıyoruz” diyen Demirtaş, pazar gününün saç kestirme günü olduğunu ifade ederek “Neden böyle bir karar alıyorsunuz? Başka işiniz gücünüz yok mu?” dedi.

İstanbul’da berber kuaför ve güzellik salonlarında pazar günü izin kararı

Ticaret Bakanlığı’nın berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olma uygulaması 1 Temmuz’da yürürlüğe girdi.

Kararın ardından açıklama yapan İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İstanbul’da bulunan berberlerin pazar günleri kapalı olacağını duyurmuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP