DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22709652,03%
İstanbul
27°

AÇIK

KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 18 yıl sonra CHP’ye ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 18 yıl sonra CHP’ye ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’i AK Parti Genel Merkezi’nde ağırlaması sonrası bugün iade-i ziyarette bulunuyor. Erdoğan, 18 yıl sonra CHP’ye geldi. Görüşmede iki liderin de farklı gündem maddeleri olması bekleniyor.

ABONE OL
11 Haziran 2024 16:14
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 18 yıl sonra CHP’ye ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iade-i ziyaret için 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi’ne geldi. CHP lideri, Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi’nde görüşmüştü. Erdoğan ile Özgür Özel’in görüşmesi saat 16.00’da başladı. Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama beklenmiyor.

Görüşme öncesinde protokol kuralları gereği CHP Genel Merkezi’ne Cumhurbaşkanlığı forsunun yer aldığı Türk bayrağı çekildi. Erdoğan ile Özel, kapıda tokalaşıp basın mensuplarına poz verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en son 18 yıl önce Başbakanlığı döneminde, CHP Genel Merkezinin yeni binasının açılışı sebebiyle o dönemki Genel Başkan Deniz Baykal’ı ziyaret etmişti.

Erdoğan-Özel görüşmesinde neler gündeme gelecek?

Görüşmede iki liderin de farklı gündem maddeleri olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzun zamandır dile getirdiği yeni anayasayı gündeme taşıması bekleniyor.

Özel’in ise emekli maaşı ve asgari ücrete ara zam, kayyum atamaları, Gezi tutukluları, Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesi ve tutukluluğunun devamı, Sinan Ateş cinayeti, Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarının uygulanmaması, öğretmen atamalarında mülakatın kaldırılması, belediyelerin borçları gibi konuları gündeme getirmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP