DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
İstanbul
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

KALAN SÜRE

Yapı Kredi, golf tutkunlarını bir araya getirdi

Yapı Kredi, golf tutkunlarını bir araya getirdi

18. Geleneksel Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası, golf tutkunlarını bir araya getirdi.

ABONE OL
10 Haziran 2024 14:24
Yapı Kredi, golf tutkunlarını bir araya getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi Özel Bankacılık, golf sporunun yaygınlaşması amacıyla düzenlediği 18. Geleneksel Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası’nda düzenlendi. Turnuva, İstanbul Golf Kulübü’nün organizasyonuyla 6 ve 8 – 9 Haziran’da Riva’da gerçekleştirildi.

Golf camiasının tanınmış simalarını da bir araya getiren özel turnuvada Gross Birincileri; kadınlarda Zeynep Çelikoğlu, erkeklerde ise Selçuk Çetin oldu. Turnuvada derece almaya hak kazananlara ödülleri Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen tarafından verildi.

18 yıldır düzenlenen turnuvanın, yıllar içerisinde bir geleneğe dönüştüğüne dikkat çeken Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen şunları söyledi: “Yapı Kredi olarak kurulduğumuzdan günden bu yana kültür sanata olan desteklerimizin yanı spor dünyasını da desteklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 18 yıldır ara vermeden Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası’nı düzenliyoruz. Bankamızın 80. yılını kutladığımız bu yılda da golf sporunu desteklemekten ve sporcularımıza ödüllerini takdim etmekten dolayı çok mutluyum. Bu sene turnuvamız ilk kez Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası’nda düzenledi. 2016 yılında aramızdan ayrılan ülkemizin en önemli değerlerinden merhum Mustafa Vehbi Koç’un hayalinde dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’a hak ettiği güzellikte bir golf sahası kazandırmak vardı. Bugün burada Mustafa Bey’in hayalinin gerçekleştiğini görmekten dolayı da çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Ayrıca, ülkemizde golf sporunun gelişmesinde çok önemli bir rol oynayan İstanbul Golf Kulübü olmak üzere turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ederim”

Kadınlar A Kategorisi’nin birincisi Merve Sarıgöl olurken, ikinciliği Zeynep Çelikoğlu, üçüncülüğü ise Elif Koraltan elde etti. Zeynep Aksu Dalbeler Kadınlar B kategorisinde şampiyonluğa ulaşırken, Ulya Duran ikinci, Deniz Başpınar ise üçüncü sırada yer aldı.

Erkekler A Kategorisi’nde zirvedeki isim Selçuk Çetin oldu. Selim Alp ikinci, Ahmet Küçük ise üçüncü sırayı elde etti. Murat Erdoğan Erkekler B Kategorisi’nde birinciliğe ulaşırken, Muhittin Erdem Bekler ikinci, Cavit Özyardımcı üçüncü oldu. Erkekler C kategorisinde ise Kamuran Başoğlu birinci, Cengiz Biber ikinci, Mehmet Kılavuz üçüncü sırada yer aldı.

Senyör kategorisinde ise Christine Şenol birinci oldu.

Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası’nın “Özel Ödüller” kategorisinde ise Mürvet Ulya Duran, Kadınlar En Uzun Vuruş’u kaydetti. Erkekler En Uzun Vuruş Ödülü’nü ise Anıl Tetik aldı. Bayrağa En Yakın Vuruş’a Efe Rıza Zorlu imza atarken, Bayrağa En Yakın 2. Vuruş Ödülü’nü de Nuri Doğru elde etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP