DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
İstanbul
27°

AÇIK

KALAN SÜRE

SAP’tan 1.5 milyar dolarlık satın alma

SAP’tan 1.5 milyar dolarlık satın alma

SAP, WalkMe'yi satın almak için anlaşma imzaladı.

ABONE OL
5 Haziran 2024 17:26
SAP’tan 1.5 milyar dolarlık satın alma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SAP, dijital benimseme platformlarında (DAP) lider olan WalkMe’yi satın almak için kesin bir anlaşma imzaladıklarını duyurdu.

WalkMe’nin çözümleri, kullanıcılara iş akışlarını herhangi bir sayıda uygulama arasında sorunsuz bir şekilde yürütmelerini sağlayan gelişmiş rehberlik ve otomasyon özellikleri sunarak kuruluşların sürekli teknoloji değişiminde yol almalarına yardımcı oluyor.

SAP’nin Yönetim ve Denetim Kurulları ile WalkMe’nin yönetim kurulu, yaklaşık 1,5 milyar ABD doları özkaynak değerini temsil eden tamamı nakit işlemin hisse başına 14,00 ABD doları karşılığında gerçekleymesini onayladı. Teklif fiyatı, WalkMe’nin 4 Haziran 2024 tarihindeki kapanış hisse fiyatına göre %45’lik bir primi temsil ediyor.

Öngörülen birleşme, SAP’nin SAP Signavio ve SAP LeanIX çözümleri etrafındaki İş Dönüşümü Yönetimi portföyünü tamamlayarak müşterilere dönüşüm yolculuklarında yardımcı olacak.

SAP CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Christian Klein, “Uygulamalar, süreçler, veriler ve insanlar başarılı bir iş dönüşümünün dört temel unsurudur. WalkMe’yi satın alarak, son kullanıcılarımıza sağladığımız desteği ikiye katlıyor ve BT yatırımlarından maksimum değeri elde etmeleri için yeni çözümleri ve özellikleri hızla benimsemelerine yardımcı oluyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP