DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
İstanbul
27°

AÇIK

KALAN SÜRE

Jose Mourinho, Fenerbahçe için İstanbul’da

Jose Mourinho, Fenerbahçe için İstanbul’da

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı teknik direktör Jose Mourinho, İstanbul'a geldi.

ABONE OL
2 Haziran 2024 15:28
Jose Mourinho, Fenerbahçe için İstanbul’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olacak Jose Mourinho, sarı lacivertli kulüple sözleşme imzaladıktan sonra İstanbul’a geldi.

Mourinho, Şampiyonlar Ligi finalinde yorumcu olarak görev yaptıktan sonra, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni yönetici adayı Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco ile birlikte Londra’dan yola çıktı.

Wembley Stadı’nda, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindekilerle bir araya gelen 61 yaşındaki Portekizli teknik adam, kendisini 2+1 yıllığına Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

Özel uçakla İstanbul’a gelen Mourinho, akşam saat 19.00’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarlarla buluşacak.

Anbean Mourinho’nun gelişi ve tüm detaylar…

15.12 – Mourinho’yu taşıyan helikopter, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkış yaptı ve Portekizli hocayı, kalacağı otele götürmek üzere yola çıktı.

15.07 – Kendisini karşılamak için havalimanına gelen taraftarları selamlayan Jose Mourinho, ardından kendisini bekleyen helikoptere binmek üzere havalimanı terminaline geri döndü.

15.00 – Portekizli teknik adam pasaport kontrolünden geçti. Bazı taraftarlarla fotoğraf çektiren Mourinho, Fenerbahçeli çocuk taraftarların isteğini kırmadı.

14.56 – Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, uçaktan iniş yaptıktan sonra Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Mario Branco ve Acun Ilıcalı ile birlikte pasaport kontrolüne gitti.

14.55 – Uçaktan ilk olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Medya ve İletişim Yöneticisi Alper Yemeniciler indi.

14.49 – Mourinho’yu taşıyan uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi.

14.45 – Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra, helikopterle kalacağı otele geçiş yapacak.

14.00 – Jose Mourinho içinde bulunduğu uçak, İstanbul hava sahasına giriş yaptı. Planlamaya göre, Mourinho’nun uçağı 14.45’te iniş yapacak.

13.50 – Fenerbahçe Kulübü, Jose Mourinho için düzenlenecek tören için dün akşam ücretsiz bilet satışı yaptı. Tüm biletler dakikalar içinde tükendi.

“SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ”

Londra’daki finalde TV yorumculuğu yapan Mourinho, Fenerbahçe hakkındaki ilk sözlerini de söyledi.

61 yaşındaki Portekizli, “Fenerbahçe’ye gitmeye karar verdim. Şampiyonlar Ligi’ne katılım zor olacak çünkü 3 ön eleme oynayacağız. EURO 2024’teki 8 oyuncu ilk elemelerde oynamayacak. Çok zor olacak ama beni biliyorsunuz meydan okuma hoşuma gider. Şampiyonlar Ligi’ne gitmek için sonuna kadar savaşacağız” dedi.

Mou, “Telefonundaki en ünlü kişi kim?” sorusuna ise “Şu anda Fenerbahçe Başkanı! (Gülerek)” cevabını verdi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP