DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22709652,03%
İstanbul
27°

AÇIK

KALAN SÜRE

Pazarama’nın dev kampanyası “Dev Fırsat Günleri” kazandırıyor

Pazarama’nın dev kampanyası “Dev Fırsat Günleri” kazandırıyor

E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi online alışveriş platformu Pazarama, yıl boyunca her ay belirli haftalarda farklı kategorilerde devam eden “Dev Fırsat Günleri” kampanyası ile kazandırmaya devam ediyor.

ABONE OL
28 Mayıs 2024 14:37
Pazarama’nın dev kampanyası “Dev Fırsat Günleri” kazandırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pazarama, e-ticaret sektöründeki hızlı yükselişine devam ediyor. Yüzlerce avantaj ve birçok hizmeti alışveriş severlere sunan Pazarama, “Dev Fırsat Günleri” kampanyası ile yıl boyunca her ay belirli haftalarda farklı kategorilerde müşterilerinin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için ayrıcalıklar sunuyor.

Mayıs ayında Dev Fırsat Günleri alışveriş severlerin yüzlerini güldürdü

6-7-8 Mayıs’ta gerçekleşen Dev Fırsat Günleri kampanyasında, alışveriş severler ihtiyaçlarına indirimli olarak ulaşarak kozmetikten süpermarkete, modadan teknolojiye kadar binlerce üründe avantajlı fiyatların tadını çıkardılar.

Mayıs ayında gerçekleşen Dev Fırsat Günleri kampanyasında, en fazla satılan ve favorilenen ürünler tuvalet kâğıdı, çay ve ıslak mendil olurken en fazla tercih edilen kategoriler süpermarket, ev yaşam, anne bebek oldu.

Dev Fırsat Günleri’nde en fazla alışveriş yapılan gün Pazartesi olurken saat ise 12:00-14:00 ve 20:00-22:00 arasında seyretti.
Bünyesinde birçok optimum ve efektif kampanyayı barındıran Dev Fırsat Günleri’nde, 2.’si 1 TL, belirli ürünlerde büyük indirimlerin olduğu Alışveriş Saati, Limitli kuponlar ve banka kampanyalarına alışveriş severler rağbet gösterdi.

Dev Fırsat Günleri haziran ayında da devam edecek

Her ay farklı kampanyalar ve ürünlerle alışveriş severlere avantaj sağlayan Dev Fırsat Günleri, 3-4-5 Haziran’da müşteriler ile buluşacak.
Babalar Günü yaklaşırken, babasını mutlu etmek isteyen herkese hediye alışverişinde avantaj sağlayacak olan kampanyada; saat, ayakkabı, gömlek, tıraş makinesi, parfüm, kahve makinesi gibi ürünlerde yapılacak indirimler öne çıkacak.
1-16 Haziran tarihleri arasında tüm indirimlere ek, 700 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli “FIRSAT100” kodu ile alışveriş severler 100 TL indirim sahibi olacaklar.

Ek olarak, 2.’si 1 TL, Tek fiyat ürünler (100-200-500-1000 TL), Alışveriş Saati, Kuponlar, En favori ürünlere özel indirimler de Dev Fırsat Günleri kampanyasında müşteriler ile buluşacak.

Online alışverişin yanı sıra, hayatın her anında kullanılabilecek finansal hizmetler ve servisler sunan Pazarama’nın avantajlı dünyasına, Pazarama mobil uygulamasından ya da Pazarama.com’dan ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP