DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

KALAN SÜRE

Yerlikaya: 2 emniyet görevlisi açığa alındı

Yerlikaya: 2 emniyet görevlisi açığa alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beyoğlu’nda İsrail ile ilgili düzenlenen gösteriye ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, "Olayla ilgili 43 şahıs yakalanmış, 38’i kimlik kontrolü yapılarak serbest bırakılmış, 5 şahsın ise ifadeleri alınarak adli işlem yapılmıştır. Ayrıca olay ile ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir" dedi.

ABONE OL
6 Nisan 2024 22:01
Yerlikaya: 2 emniyet görevlisi açığa alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beyoğlu’nda İsrail ile ilgili düzenlenen eyleme ilişkin sosyal medya X hesabından açıklama yaptı.

“DEVLET BÜYÜKLERİNE HAKARET EDEREK GÜVENLİK GÜÇLERİNE MUKAVEMET ETMİŞTİR”

Yerlikaya, mesajında şunları belirtti:

* “Bugün saat 15.30’da İstanbul Beyoğlu’nda Filistinli kardeşlerimize zulmeden, soykırıma varan katliamlarda bulunan İsrail’le ilgili protesto gösterisi yapılmıştır. Protesto gösterisi bittikten sonra göstericiler dağılmış ancak bir grup tüm uyarılara rağmen dağılmamış; devlet büyüklerine hakaret ederek güvenlik güçlerine mukavemet etmiştir.

“2 EMNİYET GÖREVLİSİ AÇIĞA ALINDI”

* Olayla ilgili 43 şahıs yakalanmış, 38’i kimlik kontrolü yapılarak serbest bırakılmış, 5 şahsın ise ifadeleri alınarak adli işlem yapılmıştır. Ayrıca olay ile ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve derhal mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir. Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP