DOLAR 32,4560 0.09%
EURO 34,8135 -0.06%
ALTIN 2.425,91-0,36
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

KALAN SÜRE

ABD’li bir banka daha Bitcoin’e katıldı

ABD’li bir banka daha Bitcoin’e katıldı

ABONE OL
25 Ekim 2022 15:21
ABD’li bir banka daha Bitcoin’e katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

New York merkezli bir Amerikan ticaret bankası olan Five Star Bank, Bitcoin şirketi NYDIG ile ortaklık kurdu.

Banka NYDIG ortaklığı ile birlikte müşterilerinin Bitcoin’i güvenli bir şekilde satın almalarına, satmalarına ve saklamalarına imkan sağlayan ABD’deki ilk finansal kuruluşlardan biri olacak.

Five Star Bank, müşterilerine bankacılık mobil uygulaması ve online bankacılık platformu aracılığıyla güvenli bir şekilde Bitcoin işlemi yapmasına izin verecek.

Five Star Bank CEO’su Martin K. Birmingham açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Müşterilerin geleneksel finansal varlıklarının yanı sıra lider kripto para birimi Bitcoin’i zahmetsizce almaları, satmaları, tutmaları ve yönetmeleri için yeni ve güvenilir bir dijital bankacılık seçeneği sunmaktan heyecan duyuyoruz.

NYDIG sayesinde müşterilerimizin dijital işlemlerini yönetmeleri için güvenli, verimli ve daha kullanıcı dostu bir yol oluşturuyoruz.

ABD genelindeki tüketiciler için gelişen portföy seçeneğine erişimi genişletecek bir kripto para yatırım çözümü ortaya koyuyoruz.”

Bitcoin hizmetini 2022 yılının ikinci çeyreğinde başlatmayı hedeflediğini belirten Five Star Bank, konu ile ilgili ayrıntıları yakın zamanda sunacağını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.