DOLAR 32,4707 0.04%
EURO 34,8489 -0.07%
ALTIN 2.430,65-0,17
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

KALAN SÜRE

Ripple’ın fiyatları yükseldi

Ripple’ın fiyatları yükseldi

ABONE OL
25 Ekim 2022 15:35
Ripple’ın fiyatları yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ripple (XRP) Ordusu, Coinbase CEO’su  Brian Armstrong’un kripto para birimini yeniden listelemeyi ima ettiğine inanıyor. Coinbase listeleme söylentileri XRP fiyatını yükseltti. XRP ani bir sıçrama ile yüzde 3’ten fazla arttı.

Coinbase CEO’su, SEC’e karşı Ripple (XRP)’ı savunuyor!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na karşı mücadelesinde Ripple’a destek verdi. Brian Armstrong, son zamanlarda attığı bir dizi tweet’te, şirketin davasının görünüşte “beklenenden daha iyi” gittiğini yazıyor.

Brian Armstrong, kripto endüstrisine karşı saldırılar başlatmanın ve yatırımcılara zarar vermenin “politik olarak popüler olmadığını” vurguladı. En büyük Amerikan borsasının başkanı daha sonra Ripple’ın SEC hakkında tüketicileri korumak yerine onları incittiği hakkında sık sık tekrarlanan konuşmasını vurguladı:

“İroni şu ki sözde korudukları insanlar onlara saldıranlar.”

XRP’nin yeniden listelendiği söylentileri büyüyor! Fiyat sıçradı

Coinbase CEO’su  Armstrong’un tweet’leri, Coinbase’in platformunda potansiyel olarak XRP’yi yeniden listelediğine dair söylentileri kaçınılmaz olarak yeniden alevlendirdi. Borsa, SEC’in 19 Ocak’ta Ripple’a karşı büyük bir fiyat düşüşünü tetikleyen bir dava açmasının ardından, XRP ticaretini askıya aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.